Trečiadienis, 03 vasario 2016

Tikro skonio ledai

  • Paskelbtas Naujienos

ledai

Karštomis vasaros dienomis nebūna nieko maloniau už didžiulę porciją šaltų ledų. Kuo ypatingi Karčemos ledai? Ledai visuomet švieži, mat pagaminti čia pat Karčemoje, be to, juose mažiau riebalų. Pagrindinės Karčemos ledų sudedamosios dalys – tai pienas, cukrus ir grietinėlė. Paskui seka galybė įvairiausių priedų: džiovinti vaisiai, kakava, šokoladas, kava, riešutai, švieži ar šaldyti vaisiai, uogos ir net daržovės, dėl kurių ledai įgauna nepakartojamą skonį. Pastaraisiais metais, kai vis daugiau žmonių vargina alergijos. Karčemos šerbetais gali mėgautis visi, nes pagaminti be jokių sintetinių medžiagų ir konservantų. Ledų realizacijos laikas nėra ilgas, kadangi nevartojami konservantai. Tačiau tai turi savo pliusų- kiekvieną savaitgalį klientams siūlome paragauti vis kitokių skonių ledų. Klientai atranda alaus, šaltalankių uogų, morkų ledų neįtikėtiną skonį. Ledų gaminimas yra kaip menas. Kiekvienas juos gali kurti kaip įmanydamas, dėti tokius produktus, kurie jam dera. Mes tradiciją puoselėjame į ledus dėdami tik natūralias žaliavas, tradicinius lietuviškus produktus. 

Skaityti daugiau ...

Gardžios Karčemos lauktuvės

  • Paskelbtas Naujienos

namine-duona

Šiai dienai dažna šeimininkė namuose šeimai išsikepa duonos kepaliuką paprastoje orkaitėje ar išmanioje krosnelėje. Duonos parduotuvėje galimą taip pat įvairių rūšių įsigyti. Tačiau palei pasakojimus, tokios, kaip Karčemos duonos iškepti nepavyksta. Pirmąją duoną su sūriu lankytojams pasiūlėme prieš penkioliką metų. Laikui bėgant įrengėme konditerijos cechą ir papildėme asortimentą.  Šiuo metu klientams siūlome įsigyti  grūdėta duoną, plikytą duoną, duona su sūriu ir svogūnais, bananų duoną, mielinį pyragą, aguonų vyniotinį, margą keksą,  bandelų su įvairiais įdarais, riestainių, kibinų, kanelių, varškės spurgas, žagarėlius, šokoladinį varškės  ir morkų pyragą.


 Lauktuvėms taip pat siūlome įsigyti Karčemoje gaminamos giros. Šaltalankių gira sužavės lengvais burbuliukais, vaisių aromatu ir gaiva. Tradicinė duonos gira- atgaivins ne tik karštą vasaros dieną. Giros išpilstymo tara 1 litras.  Buteliukai paruoši  ir pritaikyti grąžinimo sistemai "Grąžinti veta", kuriuos galite pristatyti į bet kurį jums patogų taromatą.

Produkcijos neplatiname prekybos centruose, turgeliuose ar parduotuvėse. Gaminius galite įsigyti tik kavinėje Karčema.

Skaityti daugiau ...

Dovanų kortelės

  • Paskelbtas Paslaugos

Dovanokite vieni kitiems malonius pojūčius...

*

Dovanų kortelę galite įsigyti kavinėje KARČEMA. Taip pat galite užsisakyti internetu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Dovanų kortelė po apmokėjimo bus išsiųsta registruotu laišku Jūsų nurodytam asmeniui.

 

Skaityti daugiau ...

Vaikų šventės

  • Paskelbtas Paslaugos

Prabėgo dar vieni metai ir Jūs vėl organizuojate vaiko gimtadienį… Vis mąstote, ką nuveikti šiemet? Išbandėt visus tradicinius gimtadienio šventimo būdus, netgi bandėte organizuoti teminį gimtadienio vakarėlį patys, tačiau tai užėmė begales laiko ir papildomų išlaidų juk be to dar reikia užkandžius paruošti, pagaminti kvietimus… Nesukite galvos, kviečiame švęsti gimtadienį pas mus! Džiaugsmingos šventės, gimtadieniai ir kiti renginiai vaikams- smagios akimirkos Jums ir Jūsų svečiams

*

Užsakymus priimame tel. +370 618 54632 arba el.paštas: Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Skaityti daugiau ...

Konferencijos

  • Paskelbtas Paslaugos

Susitikimas su reikiamu žmogumi tinkamu laiku tinkamoje vietoje atveria neribotas galimybes. Suprasdami bendravimo svarbą ir vertindami Jūsų laiką, mes nepaliekame progų bendrauti atskirai. Jūsų patogumui organizuojame konferencijas, seminarus ir kitus verslo renginius. Kuriame erdvę bendrauti ir keistis patirtimi, padedame Jums kryptingai siekti savo tikslų. Dirbame, kad sudarytume Jums visas galimybes plėsti verslą, pasinaudojant naudingomis žiniomis.

*

Konferencijų salė 1 val. 14,48 Eur.

Konferencijų salė 1 dienai 115,84 Eur.

Kavos pertraukėlė 1 asmeniui 1,45 Eur.

Pietūs 1 asmeniui 4,34- 7,24 Eur.

Užsakymus priimame tel. +370 618 54632 arba el.paštas: Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Skaityti daugiau ...

Išvežamieji banketai

  • Paskelbtas Paslaugos

Karčemoje dirba profesionali darbuotojų komanda. Ilgametė patirtis rengiant pobūvius ir šventes bei dėmesys klientui garantuos, kad visi Jūsų išsakyti norai butų įgyvendinti iki smulkmenų. Mūsų komanda padės suorganizuoti šventę. Išvažiuojamųjų renginių metu pasirūpinsime maitinimo, aptarnavimo, muzikos, floristikos, fotografo, vakaro vedančiojo paslaugomis, salės dekoracijomis, indais. Patikėkite savo šventę mums ir Jums nereikės sukti galvos dėl organizacinių rūpesčių - galėsite bendrauti su savo svečiais, mėgautis negrįžtamomis akimirkomis.

*

Maisto pristatymo tel. +370 618 54632 arba el.paštas: Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Skaityti daugiau ...

Banketai

  • Paskelbtas Paslaugos

Kavinė Karčema savo ištikimus ir naujus klientus profesionaliu darbu ir nuoširdžiu dėmesiu džiugina jau 21 metus.  Individualiai sudarome meniu pagal svečio poreikius, pageidavimus ir planuojamą biudžetą. Mes pasirūpinsime, kad organizuojama šventė būtu gardi, maloni, įspūdinga ir nepamirštama.Banketams, gimtadieniams, krikštynoms, vestuvėms, vaikų šventėms, giminių susitikimams, gedulingiems pietums siūlome skirtingo dydžių sales, bei atskiras erdves, talpinančias nuo 6 iki 150 žmonių.

 

Užsakymus priimame Tel.: +370 610 21477 arba +370 618 54632
El.paštas: Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Skaityti daugiau ...
Prenumeruoti šį RSS naujienų kanalą

Kontaktai

Tel: +370 610 21477
Tel: +370 618 54632
Plungės g. 3 Kumžaičių km,
Kulių sen., Plungės r.
LT-90372
El.paštas: saliakeliokarcema@gmail.com
Sekite naujienas

Darbo laikas

VII-IV 9:00 - 20:00
V-VI 9:00 - 21:00

Mus rasite

Kelyje Vėžaičiai - Plungė 17 km.